Extensii Afro si Bucle

Extensii Afro Deluxe
Te ai saturat sa ai parul scurt? Vrei parul lung si nu ai gasit o alta alternativa in afara de extensiile ,,clasice”? Noi venim in ajutorul dumneavoastra cu o noua metoda de montat extensii de cea mai buna calitate: EXTENSIILE AFRO DELUXE , fara keratina,fara microring,fara atza,fara clip on..etc !!!
!!!Aplicare rapida si calitate premium!!!
Pentru detalii  ne puteti contacta la numarul  0733.640.342
calitate deosebita

Sunteti o persoana care adora stilul exotic? Doriti sa aveti un look original? Noi va oferim solutia de care aveti nevoie. Va punem la dispozitie o gama diversificata de extensii afro crete si bucle de toate culorile.
Oferim extensii afro de ceea mai buna calitate, import America, paleta mare de culori,disponibile pe stoc.

Aplicare extensii afro si Bucle 

Parul natural al clientei se va impleti spiculete pe scalp dupa care se vor aplica extensiile afro suvita cu suvita,pana se ajunge la volumul dorit de dumeavoastra.
Pentru un a avea un par superb se folosesc intre 3/4 seturi de extensii afro.
 

 Intretinere extensii afro

Extensiile se spala si se intretin foarte usor, fiind sintetice, aspectul lor va ramane acelasi!! Foarte important este, ca dupa spalare, parul natural sa fie uscat cu feon cu aer rece (Atentie: Aerul cald indreapta extensia !)
Renuntarea la extensii se poate face in saloanul nostru, sau va vom oferi toate detaliile necesare pentru a le indeparta dumneavoastra acasa.
Extensii de par afro si Bucle – galerie de imagini 
extensii-de-par-afro-10 extesnii-de-par-afro-6 extensii-de-par-afro-2 extensii-de-par-afro-3 extensii-de-par-afro-8 extensii-de-par-afro-9 extesnii-de-par-afroextensii-de-par-afro-11

Leave a comment

Call Now ButtonProgramati-va