Frizerie

FRIZERIE BUCURESTI

FRIZERIE COPII

FRIZERIE 13 SEPTEMBRIE

FREE STYLE SALON – UN ADEVARAT ATELIER DE TUNS

TUNSORI BARBATI FREE STYLE 2

Free Style  –  Frizerie  13 Septembrie  se diferenţiază de alte frizerii din Bucureşti prin servicii de o înaltă calitate, o echipă dinamică şi profesionalism. Clienţii noştri beneficiază de cele mai bune produse de îngrijire a părului la Frizerie sector 5 – Free Style   . Calitatea şi performanţa sunt nişte indicatori foarte importanţi pentru noi.

Te tundem in functie de fizionomia ta si ce te avantajeaza maxim.

SALON FRIZERIE BARBATI

Suntem salonul de frizerie dispus să vă satisfacă toate nevoile în domeniul înfrumusețării, având o serviabilitate ieșită din comun, saturată cu profesionalism. Ne oferim cu plăcere și promptitudine serviciile de frizerie , iar dacă ne este oferită șansa suntem pregătiți să vă evidențiem, să vă maximizăm frumusețea naturală, să vă canalizăm personalitatea și stilul, răsfățându-vă indiferent de serviciile de frizerie  pe care le solicitați.

home_barber_contact1

Va asteptam la Frizerie pe Str.Ion Urdareanu   nr. 17, sector 5, pe strada de vis-a-vis Spital Panduri  , zona 13 Septembrie – Marriot ,sector 5 Bucuresti , pentru a beneficia de cele mai frumoase tunsori . Va rugam sa faceti o programare, la numarul de telefon

 (+4) 0733.640.342

pentru a va eficientiza timpul petrecut in salonul de infrumusetare Free Style .

       FRIZERIE COPII – BUCURESTI SECTOR 5

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/de/5f/c6/de5fc65beb340185cdd70efef19d6ab0.jpg

FRIZERIE COPII  13 SEMPTEMBRIE

Leave a comment

Call Now ButtonProgramati-va