Machiaj profesional/Gene fir cu fir

SALON MACHIAJ PROFESIONAL

Un machiaj profesional transforma orice femeie intr-o vedeta, astfel folosim produse profesionale de cea mai buna calitate.

home_barber_contact1

Pentru programari contactati-ne la: (+4) 0733.640.342

MACHIAJ PROFESIONAL  13 SEPTEMBRIE

Tehnicile de machiaj din ziua de azi transforma chiar si cei mai obositi ochi si ii fac sa straluceasca la propriu.

Machiajul smokey eyes este un stil de make-up recomandat de catre specialisti spre a fi purtat mai ales seara, pentru ca este irezistibil, atrage atentia si, in plus, scoate in evidenta trasaturile fetei.

Nuante de fard potrivite pentru machiajul smokey eyes in functie de culoarea ochilor :

Machiajul smokey eyes pentru ochi verzi / machiaj ochi verzi

Ochii verzi sunt seducatori iar nuantele potrivite pentru machiajul smokey eyes sunt cele de gri, argintiu, nuantele de pruna, bejurile in combinatie chiar cu verdele inchis (kaki), nuantele cranberry.

Machiajul smokey eyes pentru ochi albastri / machiaj ochi albastri 

Pentru machiajul smokey al ochilor albastri, se potrivesc nuantele alternante de auriu si cupru, alaturi, desigur, de negru.

 

Machiajul smokey eyes pentru ochi caprui / machiaj ochi caprui 

Acest stil de machiaj nu se va demoda niciodata, iar in cazul ochilor caprui confera un aer misterios. Secretul consta in acel mix & match al celor doua culori. Daca ai ochi caprui, atunci esti o fericita pentru ca ti se potrivesc foarte multe nuante.Combinatiile de bej cu maro si cu tus negru, de argintiu cu negru, de pruna cu turcoaz sunt intotdeauna reusite.

Machiajul smokey eyes pentru ochi negri / machiaj ochi negri

Pentru ochii negri, se potrivesc in principiu cam aceleasi nuante ca si in cazul ochilor caprui. Griurile sunt potrivite alaturi de negru, nuantele de kaki dar si albastrul electric.

Machiaj ocazie

Machiajul de ocazie ingaduie o varietate larga de nuante, este potrivit evenimentelor speciale si tinutelor somptuoase.

Machiajul de seara ofera oricarei femei posibilitatea de a fi un personaj, de a se reinventa cu fiecare ocazie pentru ca impreuna cu rochia potrivita poate crea atmosfera dorita sau poate imprumuta elemente ale unei alte epoci pe care sa le reinventeze si sa le aduca in actualitate.

Make-Up Profesional

Un machiaj bine realizat va evidentia trasaturile frumoase si va ascunde micile defecte nedorite, mai ales daca va pregatiti pentru un eveniment special. Salon Machiaj FREE STYLE , va asteapta cu cele mai frumoase tipuri de machiaj, realizate cu produse profesionale.
Machiaj profesional
Indiferent ca ne pregatim pentru o zi obisnuita sau o zi speciala, o sedinta foto sau un eveniment monden, machiajul are calitatea de a ne evidentia trasaturile frumoase si mai mult de atat, ofera incredere de sine.

Tipuri de machiaj profesional realizate la Free Style –  Salon de make-up Bucuresti

  • machiaj de zi;
  • machiaj de seara;
  • machiaj mireasa si ocazii speciale;
  • machiaj pentru sedinte foto;
  • machiaj de scena;
  • face painiting.
MACHIAJ PROFESIONAL LA DOMICILIU 
0733.640.342

Despre machiaj

Este adevarat ca machiajul urmeaza linia modei in privinta culorilor si liniilor speciale, insa acest lucru nu trebuie sa modifice legile fundamentale care stau la baza unui machiaj. Machiajul nu trebuie facut la intamplare el trebuie sa realizeze un echilibru armonios intre cerintele modei si tipul morfologic al persoanei respective si sa urmareasca personalitatea acesteia, fara sa i-o modifice si fara a-i deforma trasaturile.

Leave a comment

Call Now ButtonProgramati-va