Masaj

Written by: admin Date of published: .

Masaj

Masaj Anticelulitic, de Relaxare sau Terapeutic? Tu de care ai nevoie?

Efectuam servicii de masaj de relaxare, terapeutic, anticelulitic, sportiv, reflexogen la cele mai bune preturi, cu produse profesionale ! Suntem o echipa tanara si profesionista care va reusi sa va faca sa va deconectati de grijile zilnice si pentru o ora sa aveti parte de atentia meritata. Misiunea JOYA SALON este sa devina partenerul de incredere al persoanelor active, dornice sa traiasca in armonie cu propriul corp si sa furnizeze servicii si produse care imbunatatesc aspectul fizic al clientilor. Clienţii noştri se vor bucura într-un climat civilizat, în condiţii ambientale agreabile, de o gamă largă de produse şi servicii de înaltă calitate: servicii şi produse de masaj şi întreţinere corporală.

Masajul reprezinta prelucrarea manuala a tesuturilor moi si a musculaturii in vederea obtinerii unor efecte terapeutice si de relaxare, benefice organismului uman pe termen lung sau imediat ( relaxare, eliminarea oboselii fizice, etc.).

Masajul de relaxare poate sa stimuleze sau sa calmeze, in functie de ritmul si de profunzimea atingerii. De aceea, masajul poate sa faca o persoana sa se simta vioaie si energica sau, dimpotriva, sa se simta relaxata. Masajul poate atenua tensiunea, stresul, poate calma durerile, poate relaxa muschii incordati, poate combate cu brio starea de apatie.

MASAJ ANTICELULITIC

 

Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil, dupa numai 4-5 sedinte. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de “coaja de portocala”, fiind efectuat local, in zonele afectate de celulita.

PROMO

ABONAMENT DAY TIME : 10 SEDINTE MASAJ ANTICELULITIC /50 MINUTE

MASAJ ANTICELULITIC JOYA SALON

Procedura de masaj anticelulitic pentru combaterea celulitei are un important rol estetic, prin faptul ca reduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor afectate de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic amelioreaza functionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar dupa perioade prelungite de stres sau datorita dereglarilor/disfunctiilor hormonale.

Sedintele de masaj anticelulitic combinate cu un regim disociat duc la eliminarea toxinelor din tesuturi redand pielii elasticitatea. Acesta actioneaza asupra musculaturii, articulatiilor si ligamentelor.

Tratamentul prin masaj anticelulitic este considerat a fi profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic se fac de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reducatoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anticelulita ce dureaza intreaga zi.

Masajul cu beţe de bambus: terapie pentru corp şi suflet

Cauţi o metodă rapidă şi eficientă de a scăpa de inestetica celulită dar care în acelaşi timp să te ajute să te simţi mai bine, mai echilibrată, mai relaxată? Masajul cu beţe de bambus este soluţia. Acest masaj revoluţionar este de două ori mai eficient decât masajul tradiţional anticelulitic, tonifiază musculatura, ridică fesele, redă elasticitatea pielii, stimulează sistemul limfatic şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină. Acest tip de masaj este recomandat şi bărbaţilor, în special sportivilor, datorită stimulării musculaturii.

Arăţi mai bine, te simţi minunat

În plus, pe lângă faptul că te ajută să arăţi mai bine, te ajută şi să te simţi mai bine, reprezentând un adevărat cocktail revitalizant pentru suflet şi psihic. Stresul şi factorii de mediu şi-au lăsat amprenta asupra organismului tău, consumându-ţi rezervorul de energie, accentuând sentimentul de oboseală şi accelerând îmbătrânirea pielii? Apelează salon de infrumusetare Joya la această terapie modernă de relaxare şi combate starea de epuizare care te împiedică să îţi desfăşori activitatea în parametri optimi. Încearcă acest tip de masaj şi beneficiază de cel mai nou şi în vogă masaj de relaxare ce îţi va crea un echilibru perfect între corp şi psihic. Vei pleca cu o stare de bine profundă, relaxat şi cu zâmbetul pe buze.

PROMO

ABONAMENT DAY TIME : 10 SEDINTE MASAJ CU BETE DE BAMBUS /50 MINUTE

masaj cu bete de bambus Joya Salon

Stiind ca eliminarea celulitei este un element important pentru a completa o imagine perfecta, te invitam sa faci un mic popas la salon. Unde ne gasiti?! La Piciorul Podului Grant , zona 1Mai – Grivita in sectorul 1 al Capitalei pentru a beneficia probabil de cele mai bune servicii de masaj din Bucuresti.

PROGRAMEAZA-TE ACUM LA : (+4) 0737.436.329

 

PRETURI MASAJ ANTICELULITIC/MASAJ CU BETE DE BAMBUS

MASAJ ANTICELULITIC /30 MINUTE – 30 RON

MASAJ ANTICELULITIC /50 MINUTE – 40 RON

ABONAMENT MASAJ FULL TIME (valabil de luni/sambata ora 10:00/20:00) – 230 RON

10 SEDINTE /50 MINUTE

ABONAMENT MASAJ DAY TIME (valabil de luni/vineri ora 10:00/16:00) – 189 RON

10 SEDINTE /50 MINUTE

MASAJ ANTICELULITIC CU BETE DE BAMBUS /50 MINUTE – 40 RON

ABONAMENT MASAJ ANTICELULITIC CU BETE DE BAMBUS – 189 RON

DAY TIME (valabil de luni/vineri ora 10:00/16:00)

10 SEDINTE /50 MINUTE

ABONAMENT MASAJ ANTICELULITIC CU BETE DE BAMBUS – 230 RON

FULL TIME (valabil de luni/sambata ora 10:00/20:00)

10 SEDINTE /50 MINUTE

Trackback from your site.

Leave a comment

Call Now ButtonProgramati-va