Epilare definitiva SPL

 

 La FREE STYLE  SALON avem cea mai noua tehnologie in materie de epilare definitiva.

La noi pretul pentru Epilarea Definitiva SPL + R-Light este printre cele mai mici. Va asteptam in studioul nostru situat pe strada de vis-a-vis Spitalul Panduri   , zona 13 Septembrie  pentru a va bucura de din plin de beneficiile aduse de Epilarea Definitiva SPL .

Intrebari frecvente

Cine nu poate apela la epilarea definitivă?

Ca orice metodă, şi aceasta are unele contraindicaţii, iar acestea sunt: tumorile, leziunile dubioase de la nivelul pielii, femeile însărcinate, diabeticii, persoanele care au stimulator cardiac, epilepsie, hemofilie, boli ale pielii( herpes, psoriasis, eczemă, acnee) şi persoanele care urmează tratamente anticoagulante sau tratamente fotosensibile (antibiotice, antidepresive).

Apelează şi bărbaţii la această procedură? În general, pe ce zone ale corpului?

Da. Apelează şi bărbaţii la această procedură de epilare defnitivă. În general, pentru axial, spate şi piept.

Există reacţii adverse? Care sunt acestea?

Dacă se respectă atât recomandările date înainte de începerea tratamentului, cât şi cele de după prima şedinţă, şi cu atât mai mult se respectă contraindicaţiile, nu există reacţii adverse.

De la ce vârstă o persoană poate să se epileze definitiv?

De la vârsta de 18 ani.

epilare definitiva

Va asteptam pe Str.Ion Urdareanu   nr. 17, sector 5, pe strada de vis-a-vis Spital Panduri  , zona 13 Septembrie – Marriot  pentru a beneficia de promotii. Va rugam sa faceti o programare, la numarul de telefon

(+4) 0733.640.342

pentru a va eficientiza timpul petrecut in salonul de infrumusetare Free Style .

Bine de stiut! Punem pe primul loc in activitatea noastra sterilizarea si igienizarea echipamentelor cu care lucram, pentru ca grija pentru sanatate este una dintre valorile noastre cele mai importante.

 

Vrei sa uiti pentru totdeauna de grija epilarii?

Indiferent de metoda pe care o folosim pentru indepartarea parului nedorit, epilarea ramane o problema care ne da adesea mari batai de cap. Disconfortul fizic, timpul alocat si rezultatele de scurta durata sunt doar cateva dintre minusurile metodelor clasice de epilare.

Ce putem face pentru a scapa definitiv de toate acestea? Raspunsul e simplu – FREE STYLE SALON  – epilarea definitiva.

Ai toate motivele din lume pentru care trebuie sa o incerci Epilare Definitva !

In primul rand, te scapa pentru totdeauna de grija epilarii. Nu o sa trebuiasca niciodata sa te mai gandesti de doua ori inainte sa te imbraci cu fusta sau rochia preferata. Este mai rentabila decat epilarea clasica, dureaza mai putin, este mai sigura si mai igienica, rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta de tratament iar tu te vei bucura in permanenta de o piele fina.

Nu mai astepta!

FREE STYLE SALON  iti  pune la dispozitie cel mai eficient sistem de epilare definitiva recent aparut in Romania .Un tratament eficient, cu rezultate surprinzatoare si fara efecte secundare.

Aparatul de epilare definitiva  lucreaza cu nivelele de energie intre 10 si 50 J/cm2 (mult mai performante decat ale altor aparate), iar sistemul reglabil cu mai multe pulsatii asigura rezultate excelente in eliminarea permanenta a parului si intinerirea pielii.

Ceea mai noua metoda de epilare definitiva si fotoregenerare faciala

Beneficii Epilare Definitiva

  • Tratament personalizat: aparatul stabileste, dupa analizarea pielii si a tipului de par, tratamentul adecvat,dupa care se stabilesc parametri pentru fiecare zona .
  • Siguranta: nu produce leziuni la nivelul pielii;
  • Confort: tratamentul este nedureros, deoarece dispune de un sistem special de racire;
  • Eficienta: sedintele variaza intre 4 si 10, in functie de gradul de pilozitate, grosimea firului de par si pigmentul acestuia;
  • Sigur pentru toate tipurile de piele, de orice culoare.
  • Sistem inovativ : genereaza pana la 25 microimpulsuri fapt ce creste eficienta tratamentului.

Nu mai astepta si scapa acum de grija epilarii incearca  Epilarea  Definitiva!

Cel mai solicitat abonament : 150 lei abonament 4 sedinte epilare definitiva in zona axilara

Call Now ButtonProgramati-va