Extensii par natural

TRATAMENT DE HIDRATERE CU KERATINA

Specialistii in extensii de par – Free Style Salon 

Bine de stiut ! Nici un tip de extensii de par (extensii keratina ,extensii microring, extensii banda, extensii cusute)   nu va deterioreaza parul natural chiar si dupa purtare indelungata daca :

– extensia de par este din par 100 % natural

– extensiile de par sunt aplicate de personal specializat in extensii de par

– sunt ingrijite corespunzator

” Calitatea face diferenta „-  Salon extensii par natural – Aplicare extensii par natural

 

” Calitatea face diferenta “-  Salon extensii par natural – Aplicare extensii par natural

OFERTA SPECIALA TUNS-VOPSIT-EXTENSII PAR NATURAL

Extensii MICRORING 

Extensii KERATINA

  Extensii par natural – aplicare extensii par natural

Aplicare extensii de par – aplicare extensii keratina

Extensii par natural 100 % , ULTRAREMY – Calitate deosebita 

1200 lei : 100 Extensii keratina  – lungime 65 cm + aplicare aplicare extensii de par  + tuns + coafat

EXTENSII KERATINA 3EXTENSII KERATINA FREE STYLE

 

 

Aplicare extensii de par – aplicare extensii microring

1200 lei : 100 Extensii microring – lungime 65 cm + aplicare extensii par + tuns extensii + coafat extensii

Processed with Moldiv

Extensii cu banda adeziva – Extensii Tape ON&OFF

 Promotii achizitie si montaj extensii cu banda adeziva

1350 lei :  Extensii banda adeziva (Banda TAPE-IN)/ 40 buc  – lungime 65 cm + aplicare extensii + tuns extensii + coafat extensii

EXTENSII BANDA ADEZIVA

Lungimea si volumul parului pot fi ajustate acum printr-o metoda moderna: extensii de par.

Procesul de extensii de par a provocat o revolutie completa in domeniul coafurilor profesionale. Acest sistem simplu de a adauga sau de a da volum parului s-a raspandit in intreaga lume.

Ti-ai fi imaginat vreodata sa poti avea un par lung minunat in mai putin de 2 ore?

Si asta nu este tot!

Extensiile de par inseamna mai mult: moda se schimba in fiecare an dar nu si necesitatea de a avea un par superb.

extensii ceratina-extensii microring-extensii clip-on - extensii bucuresti-extensii par natural-oferta extensii-oferta manopera extensii-extensii sahara -extensii gold-extensii de luxe-extensii calitate remy-extensii india

Lungimea si volumul parului pot fi ajustate acum printr-o metoda moderna: extensii

de par.

Procesul de extensii de par a provocat o revolutie completa in domeniul coafurilor profesionale. Acest sistem simplu de a adauga sau de a da volum parului s-a raspandit in intreaga lume.

Ti-ai fi imaginat vreodata sa poti avea un par lung minunat in mai putin de 2 ore?

Si asta nu este tot!

Extensiile de par inseamna mai mult: moda se schimba in fiecare an dar nu si necesitatea de a avea un par superb.

Extensii par natural disponibile la Salon de frumusete – FREE STYLE

Cauti extensii par natural pentru a-ti imbunatatii aspectul. Noi te putem ajuta cu furnizarea extensiilor de par natural cat si cu montajul acestora.

EXTENSII PAR NATURAL BANDA ADEZIVA 

EXTENSII PAR NATURAL KERATINA 

EXTENSII PAR NATURAL MICRORING 

EXTENSII CUSUTE 

EXTENSII FLIP-IN 

EXTENSII PAR NATURAL CLIPS/CLIP-ON 

Free Style – Salon extensii Bucuresti – extensii de par natural

Va asteptam pe Str.Ion Urdareanu   nr. 7, sector 5, pe strada de vis-a-vis Spital Panduri  , zona 13 Septembrie – Marriot  pentru a beneficia de promotii. Va rugam sa faceti o programare, la numarul de telefon

 (+4) 0733.640.342

pentru a va eficientiza timpul petrecut in salonul de infrumusetare Free Style .

Bine de stiut! Punem pe primul loc in activitatea noastra sterilizarea si igienizarea echipamentelor cu care lucram, pentru ca grija pentru sanatate este una dintre valorile noastre cele mai importante.

Extensii par natural cu banda adeziva – realizam montaj de extensii cu banda adeziva in Bucuresti la Salonul de frumusete FREE STYLE .

Extensii par natural cu microring – realizam montaj de extensii de par natural cu microring  in Bucuresti in locatia Salonului  de frumusete FREE STYLE – zona 13 Septembrie/Panduri.

Extensii par natural cu keratina  – realizam montaj de extensii de par natural cu keratina  in Bucuresti in Salon de coafura  FREE STYLE – zona 13 Septembrie .

Extensiile comercializate sunt executate din par natural prelucrat prin procedura remy. Extensiile din par natural sunt de calitate, iar montajul este realizat de specialistul nostru. Pe langa extensii si montaj veti beneficia si de consiliere pertinenta pentru a mari durata de viata a extensiilor precum si sfaturi de intretinere a acestora.

Extensii de par cu banda adeziva (Tape On/Off)

Lungimea dorita 

Volumul mult visat 

Extensii cu banda adeziva – Extensii Tape ON&OFF

 Promotii achizitie si montaj extensii cu banda adeziva

1350lei: 100 Extensii banda adeziva/ 40 buc  – lungime 65 cm + aplicare extensii + tuns extensii + coafat extensii

EXTENSII BANDA ADEZIVA

 

 

Telefon programari montaje extensii par natural: 0733.640.342

aplicare extensii banda adeziva ,aplicare extensii banda

– extensii par natural – extensii par natural banda adeziva

– montaj extensii par – montaj extensii banda adeziva

Extensii din par natural informatii pret si montaje realizate

Extensiile din par natural reprezinta noua tehnica de alungire a parului, in acelasi timp ajutand la schimbarea fizionomiei capului. Aceste extensii din par natural sunt folosite in special in saloanele de infrumusetare pentru atingerea rezultatelor vizibile clientelor in realizarea unei coafuri ce are nevoie de par aditional, pentru a fi desavarsita.

Extensii din par natural pentru coafuri de invidiat. Montajul extensiilor din par natural a devenit un ‘must have’ al vedetelor pentru a impresiona prin coafuri si un aspect de invidiat.

Extensii cu banda adeziva Tape ON&OFF sunt potrivite pentru modul de prindere facil cu care se realizeaza. Extensiile folosite de noi sunt recomandate  pentru calitatea materiei prime, si anume parul, dar si a accesoriilor de fixare, respectiv a benzii adezive.  Atentie insa, extensii cu banda adeziva din par natural sunt accesorii profesionale a caror montare este recomandata a se realiza in saloane de coafor , de catre persoane specializate.

Avantajul folosirii acestui tip de extensii de par cu banda adeziva, o reprezinta presiunea foarte mica pe care acestea o exercita asupra firului de par, evitandu-se astfel clasicele “dureri de par” pe care extensiile aplicate la cald sau cu metal le provoaca in general, atunci cand aplicarea se face pentru perioade mai indelungate de timp. Fixarea extensiilor de par cu banda adeziva , se face usor si accesibil, fara utilizarea de scule si dispozitive speciale. Aceasta metoda unica face parte din tehnicile reci, in care nu este folosita incalzirea si este absolut inofensiva pentru parul natural si scalp .

Cu doar 1350 primesti in coaforul salonului de infrumusetare FREE STYLE , coafatul,tunsul, manopera si materialul pentru extensii cu banda adeziva din par natural . Oferta include un set de extensii cu banda adeziva de 40 de suvite, de altfel suficiente pentru acoperirea intregii proceduri de stilizare a parului cu extensii.

La noi pretul pentru extensii din par natural cu banda adeziva Tape ON&OFF este printre cele mai mici. Va asteptam in studioul nostru situat pe strada Ion Urdareanu nr 7  , zona 13 Septembrie  pentru a va bucura de din plin de beneficiile aduse de extensiile din par natural cu banda adeziva Tape ON&OFF.

Tipuri de extensii din par in functie de sistemul de montaj:

 

Extensii din par cu montaj de tip clip-on sau cu clipsuri – sunt extensiile din par natural care se monteaza rapid si nu necesita ajutorul neaparat al stilistului. Numarul de extensii si clipsuri este relativ, extensiile fiind montate in functie de coafura si nevoile de adaugire.

Extensii din par natural cu montaj prin microring – sunt adaugirile din par natural care se fixeaza cu ajutorul unor inele siliconice elastice si in acelasi timp rezistente. Acestea se aplica la rece cu ajutorul unui cleste si se monteaza doar de o persoana specializata. Salon de infrumusetare FREE STYLE  are disponibil pentru tine un specialist  in montajul tuturor tipurilor de extensii din par natural.

Extensii din par natural  keratina  – sunt adaugirile din par natural care se fixeaza cu ajutorul keratinei . Acestea se aplica la cald cu ajutorul unui aparat  si se monteaza doar de o persoana specializata. Salon de infrumusetare FREE STYLE  are disponibil pentru tine un specialist  in montajul tuturor tipurilor de extensii din par natural.

Preturi pentru extensii KERATINA   par natural: incepand cu 1200 lei 

100 extensii KERATINA  – montaj extensii keratina  + tuns extensii  + coafat extensii

Optional in salon puteti opta si pentru alte lungimi :60,65,70 cm achitand o mica diferenta.

 

Extensii keratina – extensii par natural keratina – extensii de par keratina

inovatie in domeniul extensiilor de par prin calitatea net superioara

– par natural hidratat si proteinizat

– suvita perfect tunsa , ratie de par grad 5

– calitate ultra remy DELUXE, par moale si matasos, NU SE INCURCA!!!

– garantat pentru o purtare indelungata

Extensii din par cu montaj prin banda adeziva – Extensiile cu banda adeziva tip sandwich (Tape On)

Metoda de aplicare este simpla si confortabila: se aplica foarte aproape de radacina parului prin metoda de tip sandwich, devenind astfel insesizabile. Procedura de aplicare a extensiilor dureaza aprox. 120 minute

Poti adauga doar cateva suvite pentru a obtine un par putin mai lung sau pentru a da accente de culoare,sau poti opta pentru 18-24 de sandwichuri de suvite, pentru a conferi volum parului tau.

Extensiile cu banda se folosesc intre 1-3 luni in functie de cresterea naturala a parului, dupa care se dau jos si se reaplica la baza firului de par. Extensiile Tape On nu deterioreaza parul natural absolut deloc, chiar daca sunt folosite o perioada lunga de timp.

299 Abonament coafat extensii par natural  „STAR DELUXE

extensii banda ,extensii keratina,extensii microring

Am pregatit pentru dumneavoastra tratamente speciale de intretinere a extensiilor , ce includ sedinte de spalat extensii  (4 sedinte), tratament exclusiv pentru extensii par  (4 sedinte) si coafat extensii  (4 sedinte)

 

Despre extensii de par :

– par natural si pur, adica neamestecat cu par sintetic
– par virgin si sanatos, adica dotat cu cuticule
– par 100% REMY, adica toate cuticulele sunt orientate în aceeasi directie, ceea ce ofera garantia frumusetii si a rezistentei în timp
– cozi din par natural, lucrate artizanal în cantitati mici, cu finisaje manuale, suvita cu suvita
– gratie tratamentelor delicate la care este supus, parul poate avea un efect caracteristic de catifea, de invidiat, adica un par moale si bogat, usor de descâlcit  si usor de întretinut
– toate suvitele sunt taiate egal la vârfuri, pentru a oferi un par frumos, bogat si omogen

Poti alege sa iti aplici  extensii din par natural pentru o perioada mai mare de 3-6 luni (extensiile cu cheratina, extensiile cu microring si extensiile cusute) dar chiar si pentru o zi prin intermediul extensiilor de par temporare denumite extensii clip-on.Daca ai parul mai scurt de sase centrimetri, nu-ti poti aplica extensii, deoarece risti sa capeti un aspect inestetic.

!!! Promotie aplicare extensii cusute !!! 

Pentru informatii si programari 0733.640.342 

extensii clips-extensii blond miere-extensii bune- extensii par natural-extensii microring-extensii inel-extensii ondulate-breton -tresa-set extensii clips-extensii banda-extensii remy

AVANTAJELE EXTENSIILOR DE PAR

-Confera volum parului, suplete si textura, pentru acest proces sunt necesare maxim 70-80 de extensii

-Poti obtine lungimea dorita. Pentru lungime si volum sunt necesare pana la 140 de extensii

-Poti obtine suvite de culori diferite fara sa fie nevoie sa-ti vopsesti propriul par.

Extensiile pot fi purtate intre trei luni si un an, maxim, ceea ce atrage dupa sine vizita din cand in cand la Free Style Beauty Center  pentru intretinerea lor.

extensii par natural-extensii gold-treasa par-coada par-exetensii colorate-intretinere extensii-calitate premium extensii-aplicare extensii -manopera extensii ieftina-coafat extensii-tuns extensii-salon extensii-importator extensii

 

CUM INTRETINEM EXTENSIILE DE PAR NATURAL?

-Extensiile trebuie spalate, uscate si coafate cu multa prudenta, la temperaturile indicate de hair-stylistti Free Style -Coafor 13 Septembrie.

-Pentru pieptanare foloseste o perie din par natural sau un pieptene cu zimti rari

-Pieptana-te incepand de la ceafa si continuand spre crestet

-Nu te pieptana cand parul este ud, altfel risti sa-ti smulgi extensiile

-se recomanda ca vopsirea extensiilor sa se faca la  salon de coafura Bucuresti

-Nu pulveriza fixativ sau orice alt produs pe baza de silicon, pe baza legaturii extensiilor (cheratina sau inel-microring )

-Cand dormi leaga-ti parul cu o esarfa, pentru a evita incurcarea extensiilor

-Trebuie sa ai grija si de sanatatea parului tau natural si de sanatatea pielii capului, asa ca folosesti produse foarte hidratante, si niciodata sampon antimatreata.

-Cand radacinile incep sa-si faca aparitia, trebuiesc vopsite  pentru a avea o culoare uniforma .

– daca porti extensii par natural, clip-on, cheratina sau microring, nu te expune cu parul neprotejat in solar, risti sa iti deshidratezi extensiile

In momentul in care iti vei da jos extensiile, in silicon vor ramane multe fire din parul tau natural. Nu te speria, deoarece acele firicele reprezinta firicelele de par cazute in mod normal de-a lungul perioadei in care ai purtat extensiile, parul cade si se regenereaza.

Un par lung, matasos si frumos este visul multor femei care sunt nevoite sa astepte ani de zile.Cresterea parului pana la lungimea dorita este o chestiune de timp si nu poate fi grabita.Dar daca ne dorim sa ne schimbam look-ul peste noapte si sa-i impresionam pe cei din jur cu un par lung putem apela la extensiile de par natural.

 

  • Extensii de par clip-on – extensii de par natural clip on, profesionale

Free Style Beauty Center  iti pune la dispozitie cele mai calitative extensii de par pe baza de cleme (clip-on) din Romania. Extensiile clip-on sunt importate din  ITALIA,  de o calitate incontestabila, 100% din firele unui set sunt par uman de calitate GOLD, iar ratie de par grad 4, acest lucru insemnand ca 90 % din firicelele de par au aceeasi lungime, creandu-se astfel efectul de par drept, si nu filat. Clemele sunt foarte bine atasate de cusatura (avand cusatura dubla) si sunt fabricate dintr-un aliaj metalic foarte fin si maleabil.

ne adresam chiar si celor mai pretentioase cliente, deoarece extensiile clip-on comercializate de noi sunt extensii de par profesionale, de cea mai inalta calitate, regasite in marile case de moda ca si accesorii pline de stil.

Alege culoarea ,lungime si gramajul dorit in salonul nostru !

  • Extensii de par cu cheratina- extensii de par profesionale – extensii par natural keratina

Free Style – Salon de Extensii  Bucuresti iti ofera  cele mai calitative extensii de par pe baza de cheratina (la cald) existente la ora actuala pe piata romaneasca. Extensiile de par cu  cheratina  sunt de o calitate incontestabila, 100% din firele unui set sunt par uman de calitate remy. Cheratina din capete este foarte bine atasata si fabricata din cheratina pura (substanta nutritiva proteica ce hraneste firul de par in profunzime) si nu afecteaza firul de par. Seturile de extensii cheratina au o ratie mare de par, ceea ce inseamna ca 90 % din firicelele de par au aceeasi lungime. Astfel se creaza efectul mult dorit de extensii drepte si nu filate.
Alegeti lungimea si culoarea dorita in salon !

Extensiile de par natural cu cheratina comercializate de noi sunt destinate chiar si celor mai pretentioase cliente, deoarece intrunesc cele mai exigente specificatii de calitate: calitatea firului de par, calitatea cheratinei, calitatea manoperei dar si gramajul unic , executat pe comanda speciala.

Call Now ButtonProgramati-va