UNGHII CU GEL

FREE STYLE – Salon manichiura 13 Septembrie – Salon manichiura Bucuresti 

Manichiura reprezinta pt majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalitati, ce necesita intreaga atentie a tehnicienilor Free Style.

manichiura-gel-free-style-salon-13-septembrie

Daca esti in cautarea unei manichiuri perfecte profesionistii Free Style Salon Bucuresti sunt aici pentru tine .

Salon profesional specializat pe unghii false, unghii cu gel. La baza muncii noastre stă îngrijirea și tratarea unghiilor dar rezultatul final, de cele mai multe ori, sunt niște unghii false fie cu un aspect perfect natural fie un aspect extravagant, gata de prezentat în club sau pe scenă.

Suntem o echipă formată din  personal super calificat și cu minim 5 ani experiență în domeniu. Îți punem la dispoziție toată experiența noastră și numai produse de calitate pentru efecte remarcabile. Serviciile oferite sunt complete și avem o gamă largă de accesorii pentru unghii și mâini.

Pentru ca ne respectam clientii si tinem cont de calitatea fiecarui serviciu, Free Style Salon lucreaza numai cu produse profesionale.

unghii-gel-free-style-salon-manichiura

Unghii tehnice cu gel

Foarte rezistente la socuri, unghiile din gel sunt similare ca structura cu cele din acrilic. Cu toate acestea, spre deosebire de unghiile din acrilic, unghiile din gel, au o forma predefinita.
Gelul este aplicat pe suprafata unghiei, in straturi fine, fiecare strat fiind supus razelor unei lampi cu ultra – violete.
Unghiile din gel rezista cu succes doua saptamani, insa in momentul in care unghia incepe sa creasca, este necesara reintoarcerea la salon pentru intretinere.
Un alt avantaj al unghiilor din gel comparativ cu cele din acrilic, este acela al mirosului. Acrilicul are un miros specific, nu foarte persistent, insa oarecum deranjant.
O manichiura obisnuita dureaza pana la o luna, in functie de ce activitati intreprinzi.
Daca, spre exemplu, lucrezi in gradina fara manusi de protectie, manichiura ta probabil ca va avea de suferit. Unghiile artificiale din gel prelungesc durata de viata a manichiurii, si au un aspect excelent in fiecare zi. Asta nu inseamna insa ca vor rezista la socuri foarte puternice.
Principalul avantaj al aplicarii unghiilor din gel, are in vedere pe cele care au tendinta de a-si roade unghiile. In primul rand este putin probabil sa iti strici o manichiura pentru care ai platit destui bani, iar apoi, faptul ca pentru prima data in viata ai o manichiura perfecta, constituie o motivatie puternica.

UNGHII GEL FREE STYLE SALON

Va asteptam pe Str.Ion Urdareanu   nr. 7, sector 5, pe strada de vis-a-vis Spital Panduri  , zona 13 Septembrie – Marriot  pentru a beneficia de promotii. Va rugam sa faceti o programare, la numarul de telefon

 (+4) 0733.640.342

pentru a va eficientiza timpul petrecut in salonul de infrumusetare Free Style .

Bine de stiut! Punem pe primul loc in activitatea noastra sterilizarea si igienizarea echipamentelor cu care lucram, pentru ca grija pentru sanatate este una dintre valorile noastre cele mai importante.

unghii-gel-free-style-2-salon-manichiuraUnghii stiletto sau migdala ? Manichiura SPA? Unghii edge? Cunoastem cele mai noi tendinte in materie de infrumusetare a unghiilor! We love beautiful nails!

Inainte de a pleca la mare ,la munte sau la un eveniment important, stim ca manichiura cu gel este un  element important pentru a completa o imagine perfecta, te invitam sa faci un mic popas la salon de manichiura FREE STYLE  . Unde ne gasiti?! In zona 13 Septembrie ,pe strada de vis-a-vis spitalul Panduri   in sector 5,  pentru a beneficia probabil de cele mai bune servicii de manichiura, pedichiura si unghii cu gel  din Bucuresti.

Tipuri servicii manichiura si pedichiura oferite in Salon de Manichiura  Free Style Salon Bucuresti:

  • manichiura clasica si manichiura SPA  cu oja
  • manichiura falsa cu gel/intretinere
  • manichiura cu oja semipermanenta 
  • manichiura simpla
  • pedichiura clasica si pedichiura SPA  cu oja
  • pedichiura cu oja semipermanenta
  • Constructie si modele din gel

MANICHIURA CU GEL FREE STYLE

Manichiura cu gel este utilizata de catre cele mai multe dintre doamne. Fie ca nu ai timp sa mergi in fiecare saptamana la manichiura, sau unghiile tale nu rezista mai mult de doua zile, manichiura cu gel este cea mai buna alternativa daca vrei sa ai intotdeauna o manichiura eleganta si curata.

Manichiura cu gel

Manichiura cu gel franch  ca este realizata in nuantele de roz si alb clasice, fie in alte nuante si modele mai indraznete si versatile.
Daca vrei sa faci furori la o petrecere sau pur si simplu iti doresti o manichiura eleganta dar neobisnuita, opteaza pentru unghii french  in nuante de negru sau cu model in locul clasicului franch.

French-ul colorat revine in tendinte. Opteaza si tu pentru o astfel de manichiura cu gel vesela cu o rezistenta indelungata in timp.

pedichiura-cu-gel

Leave a comment

Call Now ButtonProgramati-va